Bli kjent med sabbaten Yule: Vintersolvervsrøkelse og vintersolverveolje

rosemary-1888176_1280

Lag din egen juleolje. Kilde: Pixabay.

Brenn julerøkelse under ditt julerite, eller når du føler for å gjenskape energiene denne sabbaten er fylt med (gjenfødelse, nytt håp, lys i mørket osv).

For å lage din egen julerøkelse trenger du:
– En håndfull sandeltrepulver (knus sandeltrerøkelsespinner til et pulver)
– Tørket og pulverisert furubark (sank selv)
– Tørkede furunåler (sank selv)
– Vegetabilsk glycerin (fåes HER.)
– 3 dråper eterisk furuolje (fåes HER.)
– 4 dråper eterisk rosmarinolje (fåes HER.)
– 2 dråper eterisk laurbærolje (fåes HER.)
– 12 små frankincense-perler (fåes HER.)

Ha knust sandeltre i en mellomstor bolle. Rør inn ca 2 ss vegetabilsk glycerin. Ha i glycerinen en skje om gangen (begynn først med kun den ene), og pisk deretter blandingen sammen med en visp eller en gaffel. Du blander til du har en myk, luftig masse. Ikke ha i spiseskje nummer to med glycerin hvis blandingen er smidig og fin etter den første spiseskjeen. Blanding må ikke bli for våt.

Ha så i de eteriske oljene og pisk det sammen. Rør inn frankincense-perlene, og helt til sist har du i furubarken og furunålene. Et par teskjeer av hver burde holde, prøv deg frem.

La blandingen stå i bollen, uten tildekning, i minst 24 timer før du bruker den. Den skal tørke inn til den begynner å bli smuldrete. Brennes på kullbriketter.

***

Bruk juleoljen til å salve deltagerne i ditt julerite. Du kan også smøre deg med denne oljen, eller la den fordampe fra en oljelampe, hver gang du vil vekke innsikter og visdom som er tilknyttet julens mysterier. Denne oljen inspirerer til magisk innsikt om udødelighet, hva et godt liv innebærer, samt kunnskap om livet bortenfor døden.

For å lage din egen juleolje trenger du:
-Vegetabilsk glycerin (fåes HER.)
– Mineralvann
– 8 dråper eterisk appelsinolje (fåes HER.)
– 6 dråper eterisk furuolje (fåes HER.)
– 8 dråper eterisk rosmarinolje (fåes HER.)
– 2 dråper eterisk laurbærolje eller bayrumolje (fåes HER.)
– 12 frankincense-perler (fåes HER.)

Gjør klar en glassflaske som tar 10ml væske. Fyll den halvveis opp med glycerin eller druekjerneolje. Hell deretter på mineralvann til flasken er trekvart full. Ha i de eteriske oljene og frankincense-perlene. Skru på lokket og rist godt.

Etter at du har laget oljen kan du teste den på deg selv. Salv deg selv med den (f.eks. på kronechakra, det tredje øyet og hjertechakraet) og se om du opplever noen endringer i energi, stemning eller følelser.

Kilde:
«Wicca – A Year and a Day» av Timothy Roderick.

idunsign

Lagre

Lagre

Legg igjen en kommentar