Bli kjent med sabbaten Litha: Solhealing

Å hilse sola. Kilde: Pixabay.

Til denne øvelsen trenger du:
– Eterisk kamilleolje

Paganister og hekser kjenner til solas helbredende og fornyende kraft. Hekser praktiserer gjerne denne soltrekkings-øvelsen ved soloppgang – eller ihvertfall i løpet av de 3-4 første sollyse morgentimene. Gå til et sted hvor du har god utsikt mot horisonten og kan observere at sola står opp. Still deg med ansiktet mot soloppgangen, lukk øynene, og kjenn på solas energi og stråler som treffer huden din.

Visualiser deretter at solas gyldne energi trekker ut av deg alle tunge, mørke energier. Det sies at sykdom og emosjonelle plager kan lindres om man lar solas varme energi få slippe til og trekke det vonde og tunge ut av deg. Se for deg at alt som tynger deg, psykisk eller fysisk, forlater deg, se det flyte oppover i luften, som mørke skyer, se disse mørke skyene sveve helt opp til og inn i solas kraftfelt, der de brennes til intet for alltid.

Mens du står der, badet i sollyset, og visualiserer at sola trekker det vonde og vanskelige ut av deg, kan du chante dette tre ganger:

Morgensol, du store stjerne!
Må ditt lys min smerte fjerne!

Avslutt det lille ritet ved å salve ditt hjertechakra med kamilleolje. Kamille er en plante som tilhører solen, den er fylt med varm, gylden solenergi.

Kilde:
«Wicca – A Year and a Day» av Timothy Roderick.

 

Lagre

Lagre

Legg igjen en kommentar